БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Изплащане на вноски с TBI bank 

 

Всеки, желаещ да закупи от онлайн магазина www.hippoland.net стоки на изплащане, следва да кандидатства за отпускане на кредит пред финансовата институция, в случай че цената на онлайн поръчката е в размер от 100 (сто) до 3000 (три хиляди) лева и срок на изплащане до 12 м.

Кандидатстването се извършва само онлайн посредством кликване върху бутона "Купи на изплащане", за лица над 18 г.

Условията за кредитиране (в т.ч. кандидатстване за кредит, отпускане, лихви, такси и т.н.), се определят едностранно от TBI bank. Хиполенд АД не е представител и не извършва посредническа дейност в полза на която и да е финансова институция. Хиполенд АД не участва в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, в т.ч. в случаите на евентуално предприемане на действия по принудително изпълнение и др.

От Хиполенд АД

 

TBI bank съветва как да го направиш

(текстът е предоставен от TBI bank и отговорност на TBI bank):

 

 1. Избери продукт от сайта, постави го в кошницата, натисни „Купи с tbi bank”и посочи срока на плащане.След като завършиш поръчката, служител на TBI bank от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да попълните твоите данни.  
 2. След одобрение на заявката, ние от TBI bankти изпращаме SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта и да завършим идентификацията ти.

 3. Ние от TBI bank сме на ход и проверяваме снимките. Изращаме ти линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно, наш служител (на TBI bank)отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS. А подписания договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email.  

 4. И вече сме на финала! Очаквай покупката/ите си на посочения адрес в срока, упоменат от търговеца Хиполенд на сайта www.hippoland.net.

 

Предимства при пазаруване, гарантирани от tbi bank:  

 • Финансиранe от 100 до 3 000 лв.; 
 • Период на изплащане от 3 до 12 месеца; 
 • Бързо одобрение, онлайн процес; З
 • За всички лица навършили 18 години;
 • Без скрити такси и комисиони;
 • Много възможности за погасяване и разплащане;
 • Пазаруваш изцяло онлайн от всяка точка, в която имаш активен интернет, без да си ограничен от работно време и да се разхождаш до магазина и до банковия клон;
 • Получаваш отговорна заявката си до минути;  
 • Данните ти са напълно защитени– процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код. И всичко това се случва дистанционно и съобразено изцяло с GDPR-правилата. Искаме да ти е лесно и затова с TBI bank  не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации;  
 • Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн. Знаеш, ли че можеш да платиш месечната си вноска по 11 удобни начина, пазарувайки с tbi bank? А вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение TBI bank app (https://tbibank.bg/mobile-app). Изтегли го лесно оттук:  
 •  

 

 

При покупка на вноски с tbi bank можеш да добавиш застраховка „Защита на покупката и стоката“. В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката. Научи повече за защитата, като се свържеш с наш служител 0700 17 571 / *8242 или прочети ТУК.

 От TBI bank