БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Доставка и плащане

Доставкa

Поръчките от онлайн-магазин Хиполенд се обработват и предават на куриер в рамките на до 3 работни дни за големите градове, за малките населени места - по график на куриерските фирми.

Внимание! Някои населени места (повечето села и някои малки градове) са със специален режим на доставка от страна на куриерските фирми ("по график"), в отклонение от горепосочените условия. Пълните списъци с графика за доставка на куриерските фирми, можете да видите тук: Спиди, Еконт и Европът.

Важна информация във връзка с доставките на пратки "До адрес", чрез Спиди АД: "Всички пратки, които са изпратени до адрес, но не могат да бъдат доставени поради отсъствие на получателя, ще бъдат пренасочени към най-близкия офис на Спиди за получаване в следващия работен ден."

ХИПОЛЕНД не носи отговорност за ненавременни доставки на пратки в случаите, когато потребителят е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес и/или е дал неверен телефон за доставка на поръчаната стока.

Максималното количество, разрешено за поръчка онлайн, е 5 броя.

Ако сте избрали опцията за доставка „офис на СПИДИ“, СПИДИ би следвало да Ви уведомят с СМС, когато Вашата пратка стигне до техния офис. Практиката обаче показва, че това невинаги се случва. Затова Ви препоръчваме 3-4 дни, след като получите автоматичния мейл с номера на товарителницата, да проверите в избрания от Вас офис на СПИДИ, без да чакате СМС от тях.

ХИПОЛЕНД Ви съветва в момента на получаване да проверите внимателно пратката за евентуални повреди при транспортирането или за нарушена опаковка. Ако установите несъответствие, попълнете на място Протокол за рекламация, какъвто куриерът е длъжен да предостави. Куриерската фирма ще има грижата да ни уведоми, а ние ще се свържем с Вас за разрешаване на казуса. Проблемите от подобно естество са голяма рядкост, но е в наш общ интерес да бъдем внимателни.

Поръчки, направени до 16,00 часа в работен ден, обикновено се обработват и предават на куриерите същия ден. Поръчки, направени след 17,00 часа или в почивен ден, обикновено се обработват на първия следващ работен ден.

 

Цени


► За поръчки под 89.00 лв. доставката за цяла България е 6.00 лв.

► За поръчки над 89.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА, с изключение на продуктовите категории, изброени по-долу.

Доставката на тeзи продуктови групи се изпълнява САМО от куриерска фирма Европът.

Продуктова група Цена на доставка Изпълняващ куриер
Дървени легла 35 лв. Европът
Гардероби и скринове 30 лв. Европът
Пясъчници 10 лв. Европът
Акумулаторни коли и мотори, пързалки, басейни с твърд борд  20 лв. Европът
Къщи и детски центрове 30 лв. Европът
Велосипеди 20 лв. Европът
Триколки, четириколки, картинги, коли с педали 15 лв. Европът
Шейни 10 лв. Европът
Батути 15 лв. Европът
Столчета за хранене 10 лв. Европът
Столчета за кола 10 лв. Европът
Бебешки колички 10 лв. Европът
Етажерки и органайзери  15 лв. Европът
Маси и столчета за детска стая 10 лв Европът
Маси и пейки 10 лв. Европът

 

 

Начин на плащане

В онлайн магазин Хиполенд начините на плащане са:

► Чрез наложен платеж или чрез Пощенски паричен превод (ППП)****

► Дебитна или кредитна карта

► На изплащане с TBI bank (за повече информация: тук)**** Фискален бон за Пощенски Паричен Превод на основание НАРЕДБА № Н-18 от 13 декември 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, Чл. 3. (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. и доп., бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.; доп., бр. 27 от 2012 г., в сила от 03.04.2012 г.; доп., бр. 54 от 2012 г., в сила от 17.07.2012 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г.; изм. изцяло, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от фискално устройство (ФУ), освен когато плащането се извършва чрез кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.