Мисия и ценности

Мисия

ХИПОЛЕНД съществува, за да дава на родителите на деца до 10- 12-годишна възраст най-широк избор от качествени стоки и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.

Ценности

ХИПОЛЕНД работи активно, за да подпомогне българските родители в отглеждането и грижата им за техните деца. Компанията залага на следните ценности, залегнали в основата на нашата бизнес стратегия и ежедневна работа:

  • всяко дете има право на усмивка. ХИПОЛЕНД предоставя най-широк избор на стоки от различни ценови категории, така че не само децата от заможни семейства да се радват на нови играчки, дрешки, обувки и книжки. ХИПОЛЕНД по никакъв начин не се опитва да влияе злонамерено и умишлено на избора на родителите в полза на по-скъпите стоки.
  • всяко дете има право на внимание. В ХИПОЛЕНД, дори когато родителите на едно дете нямат възможност да му купуват наши стоки редовно и/или за големи суми, дори когато само минават, за да разгледат магазина, те трябва да получат същото внимание и компетентен съвет, каквото получават тези, които пазаруват редовно и/или за големи суми.
  • всяко дете има право на грижа. Макар и да е стопанска организация, ХИПОЛЕНД планира и провежда всички свои маркетингови активности и инициативи с грижа и внимание към децата. Нашето желание е да бъдем максимално полезни на родителите в отглеждането, възпитанието, духовното и интелектуално развитие на техните деца.
  • всяко дете има право на защита. Макар и в условията на трудна пазарна ситуация, ХИПОЛЕНД никога не си позволява да се възползва от непозволени от законодателя или неетични от родителска гледна точка рекламни и маркетингови активности, насочени към децата.