БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Хипо+ карта

ПОРЪЧАЙ КАРТА ХИПО+

Уважаеми клиенти, скъпи приятели на Хиполенд!

Благодарим ви, че избрахте Хиполенд като доверен партньор при избора на качествени стоки за вашето дете!

Програма за лоялност Хипо+

В стремежа си да правим вашето пазаруване не само приятно изживяване, но и и още по-достъпно и изгодно, предлагаме на вниманието ви нашата Карта за усмивки и отстъпки Хипо+.

Притежателите на специалната карта имат привилегията да пазаруват в Хиполенд с 5% отстъпка, без ограничение на броя на продуктите ( извън промоции и намаления ) и стойността им!

Отстъпката от 5% се активира в момента, в който стойността на касовите бонове за покупки, направени с карта Хипо+ , САМО ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ МАГАЗИНИ НА ХИПОЛЕНД, надхвърли 100 лв.

Повече от 50 000 наши клиенти вече се възползваха и пазаруват с 5% отстъпка в Хиполенд! Ако и вие желаете да се включите в нашата Програма за лоялност Хипо+, можете да го направите тук и сега! Необходимо е само да попълните регистрационната форма!

Присъединете се към нас и очаквайте още приятни изненади, допълнителни облекчения, бонуси и специални предложения за най-активните!

* Сумата от покупки, заплатени с ваучери, не участва в натрупването на първоначалните 100 лв.

* Картата за усмивки и отстъпки Хипо+, не важи при покупки, направени онлайн

Поръчка на Хипо+ карта

Ако желаеш да притежаваш Карта за усмивки и отстъпки Хипо+, моля, попълни регистрационната форма. В рамките на 1 седмица ние ще изработим твоята индивидуална Карта за усмивки и отстъпки Хипо+ с уникален номер.

Картата си можеш да получиш в най-удобния за теб наш магазин.

ВАЖНО! С ХИПО+ КАРТА МОЖЕШ ДА ПАЗАРУВАШ САМО ВЪВ ФИЗИЧЕСКИТЕ МАГАЗИНИ НА ХИПОЛЕНД!

За потребителите на нашия онлайн магазин сме предвидили други отстъпки. Научи повече за нашите отстъпки в онлайн магазин Хиполенд

Пожелаваме ти приятно пазаруване и много усмивки!

Общи условия за ХИПО+ карти

ПОРЪЧАЙ КАРТА ХИПО+