БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД вече и в Добрич!

5 май, четвъртък,  точно в 17.00 часа, голям, красив и приветлив ХИПОЛЕНД отваря врати в Добрич!!!

 

Уважаеми клиенти, скъпи настоящи и бъдещи приятели на ХИПОЛЕНД от Добрич!

 

На 5 май 2016г., четвъртък, точно в 17 часа ви очакваме в първия голям, красив и приветлив Магазин за детски усмивки в Добрич, в новопостроения Търговски комплекс Катина, ет.1, на бул. „Добруджа“ 32!

На 800 кв. м всички вие  - деца и родители -  ще можете да се възползвате от огромното разнообразие от висококачествени и маркови  стоки за бебето и детето, представени според най-добрите европейски практики за експозиция и продажба на детски и бебешки стоки!

За да отбележим подобаващо това празнично за нас събитие, сме ви подготвили страхотна изненада!  Специално за вас, първите ни клиенти в Добрич, ще пее талантливата чаровница Крисия!

 

ХИПОЛЕНД не е просто модерен европейски магазин за детето. Целта на екипа ни е да превърне пазаруването в своите магазини в приятно изживяване. Още на входа огромна Костенурка Нинджа въвежда в чудния свят на приказните и анимационни герои, в който ви очакват любимите Disney персонажи, красавицата Barbie, страшните Monster High, костенурките Нинджа и още много, много други… И още LEGO, колите на HOT WHEELS и MAISTO, пъзелите CLEMENTONI…играчки и игри за всеки детски вкус. Бъдещите родители ще открият в ХИПОЛЕНД най-богатата колекция стоки за бебето, която включва както най-известните световни марки MACLAREN, CHICCO, BREVI, PHIL&TEDS, HAUCK, PRIMI SOGNI, PHILIPS-AVENT, NUBI, CАNPOL, TIGEX, NUK, така и  българските CHIPOLINO, CANGAROO, LORELLI, BEBINO.

Всичко това е «запазената марка» ХИПОЛЕНД – удобно и изгодно пазаруване и семейно приключение на едно място. И никак не е случайно, че мотото на ХИПОЛЕНД е Магазини за детски усмивки!

 

Очакваме ви!!! Усмивките и доброто настроение са гарантирани!

Назад към всички статии