БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Игра Островът на съкровищата

Марка
Play Land
SKU
027010
11,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Островът на съкровищата

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Подготовка за играта:
Преди началото се избира водещ, който ще ръководи играта и помага на играчите. Всеки играч избира пионка и я поставя на стартова позиция. Картите "папагал" и "пират" остават при водещия. Те се нареждат в две купчинки, извън игралното поле, с лице нагоре.
Начало на играта:
Играчите хвърлят зара и който хвърли най - голямо число, пръв започва играта. Всеки играч хвърля зара и според това, което показва, придвижва своята пионка в посока, обратна на часовниковата стрелка.
При попадане на ход "сандък", играчът тегли горната карта от купчината с карти"папагал". Ако на гърба има посочени сандъци- един или два, или три, оставя картата при себе си, ако няма сандъци- връща картата в купчинката и разбърква тестето.
При попадане на ход "пират", играчът тегли горната карта от купчинката с карти "пират". Ако на гърба има посочени сандъци- един или два, или три- той връща картата "папагал" ако има такава- с посочените сандъци, в купчинката и разбърква тестето.
Край на играта:
Играта продължава, докато не се свършат картите "папагал". Тогава играчите преброяват сандъците, отбелязани на картите им. Играчът с най - много сандъци е победител.

Играта съдържа:
• 1 игрално поле
• 24 карти "папагал"
• 12 карти "пират"
• 4 пионки
• 1 зар
• упътване за играта

Размери на играта: 48.5 x 33.5 см.
Материал: Картон и пластмаса
Подходяща за деца над 5 г.
Размери на кутията: 29 х 22.80 х 5 см.
Тегло: 0.270 кг.
Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация