ВТОРИ ХИПОЛЕНД В СТАРА ЗАГОРА ОТВАРЯ ВРАТИ ДНЕС!

29.11.2013

ВТОРИ ХИПОЛЕНД В СТАРА ЗАГОРА ОТВАРЯ ВРАТИ ДНЕС!

Скъпи приятели на ХИПОЛЕНД от Стара Загора!

 Радостни сме да ви поканим в новия ни дом в Стара Загора! Днес отваря врати втори ХИПОЛЕНД във вашия хубав град– в Мол Галерия, на партерния етаж!  В навечерието на Коледните празници ще имате възможност да се възползвате от нашите топ предложения за подаръци за децата ви  в нов, по-голям и по-уютен ХИПОЛЕНД.  По повод откриването, за всички наши малки приятели, които ще ни посетят  днес, сме приготвили специална изненада – малък подарък за всяко дете в Хиполенд!

ХИПОЛЕНД  в Мол Галерия Стара Загора  доразвива най-добрите стандарти, запазена марка на веригата. Целта ни е както да предлагаме най-новото и най-качественото на пазара на детски стоки, така и да превърнем пазаруването в  ХИПОЛЕНД в приятно изживяване. Пазарувайки при нас, Вие попадате във вълшебния свят на детството. Тук се срещате с  красавицата BARBIE, с принцесите, феите и русалките  на DISNEY, с Мечо Пух и Мики Маус, с  колите на MAISTO и HOT WHEELS,с любимите LEGO и Костенурките Нинджа,  и с още хиляди и хиляди играчки – мечта на всяко дете.

 Погрижили сме се и за бъдещите родители. Вие можете да избирате измежду огромното разнообразие от стоки за вашето бебе, както на най-престижните европейски марки, така и на български брендове.

Още хиляди необходими и полезни продукти за вашето дете ще можете да откриете при нас, в новия старозагорски  ХИПОЛЕНД, а специално за Коледа сме ви приготвили много и приятни изненади – над 600 уникални играчки  и супер предложения на изгодни цени, обединени в обширен и весел Каталог Коледа 2013г.