БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД вече и в Благоевград!

  Уважаеми клиенти, скъпи настоящи и бъдещи приятели на ХИПОЛЕНД от Благоевград и цяла югозападна България!

 

 

На 11 октомври 2014г., събота, точно в 10 часа ви очакваме в първия голям, красив и приветлив Магазин за детски усмивки в Благоевград, на ул. Александър Стамболийски 77А.

На 1 000 кв. м всички вие  - деца и родители -  ще можете да се възползвате от огромното разнообразие от висококачествени и маркови  стоки за бебето и детето, представени според най-добрите европейски практики за експозиция и продажба на детски и бебешки стоки!

 За всички вас, които за първи път ще пристъпите прага на нашия весел и усмихнат ХИПОЛЕНД, сме подготвили страхотни изненади! В първите два дни на официалното откриване, 11 и 12 октомври, събота и неделя, всеки клиент получава подарък. Но това не е всичко! Всеки клиент, пазарувал на 11 и 12 октомври за над 20 лв., получава правото да хвърли Зарчето на късмета и да спечели още по-атрактивни награди!

 ХИПОЛЕНД не е просто модерен европейски магазин за детето. Целта на екипа ни е да превърне пазаруването в своите магазини в приятно изживяване. Още на входа огромна Костенурка Нинджа въвежда в чудния свят на приказните герои, в който ви очакват любимите Disney персонажи, красавицата Barbie, страшните Monster High, Winx, Spider-man, Dragons, Power Rangers, Ben 10, Planes, Cars… И още LEGO, колите на HOT WHEELS и MAISTO, пъзелите CLEMENTONI…играчки и игри за всеки детски вкус. Бъдещите родители ще открият в ХИПОЛЕНД най-богатата колекция стоки за бебето, която включва както най-известните световни марки MACLAREN, CHICCO, BREVI, PHIL&TEDS, HAUCK, PRIMI SOGNI, PHILIPS-AVENT, NUBI, CАNPOL, TIGEX,  NUK, така и българските CHIPOLINO, CANGAROO, LORELI, BEBINO.

Всичко това е «запазената марка» ХИПОЛЕНД – удобно и изгодно пазаруване и семейно приключение на едно място. Не напразно мотото на ХИПОЛЕНД е Магазини за детски усмивки!

Очакваме ви!!!

Назад към всички статии