БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ХИПОЛЕНД с осми магазин в СОФИЯ! Отваряме в THE MALL!

29 май, петък, точно в 10.00 часа!

Уважаеми клиенти, скъпи приятели от София!

Нашата верига отваря нов, голям и приветлив, осми магазин в София! За удобство на всички вас, които живеете в югоизточната част на столицата, ХИПОЛЕНД ще отвори врати в един от най-големите и посещавани молове - THE MALL, на бул. „Цариградско шосе“.  

На 29 май 2015г., петък точно в 10 часа, ви очакваме на ниво -2 в THE MALL ! На 1000 кв. м търговска площ, на две нива, ще можете да избирате измежду огромния ни микс стоки за бебето и детето! Специално за 1 юни сме подготвили невероятна селекция от над 500 подаръка за празника, обединени в Каталог 1 юни, които ще задоволят всеки детски вкус! Възползвайте се от нашите специални продуктови предложения и атрактивни отстъпки, зарадвайте детето си на най-усмихнатия празник!

За всички вас, които ще ни посетите в деня на откриването, сме подготвили специални изненади! На 29 май, петък, всяко дете, което дойде в ХИПОЛЕНД в THE MALL, заедно с родителите си, получава подарък. Но това не е всичко! Всеки клиент, пазарувал на 29 май 2015г. за сума над 30 лв., получава правото да хвърли Зарчето на късмета и да спечели атрактивна награда!  

Очакваме Ви!!!

Назад към всички статии