БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO HARRY POTTER Хедуиг на „Привит драйв“ 4 76425

Марка
LEGO
SKU
179681
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Стимулирайте любовта на вашето дете към приключенията в магьосническия свят с фантастичната играчка за конструиране за деца, включваща модел на домашния любимец на Хари Потър – снежната сова „Хедуиг на „Привит драйв“ 4“ (76425). Фигурата на совата Хедуиг има подвижни глава, крила и опашка и може да кацне на знака „Привит драйв“. Строителният комплект за игра с животно също така включва огромен куфар, съдържащ различни емблематични предмети на Хари Потър за по-добър експонат и вдъхновение за творческа ролева игра. Най-добрата малка изненада или идея за подарък за рожден ден за фенове на Хари Потър над 7 години, играчката за конструиране за деца може да се използва с други комплекти LEGO® Harry Potter (продават се отделно), за да се осигурят на момичетата и момчетата още повече възможности за игра.

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.