БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Creator Главната улица 31141

Марка
LEGO
SKU
172293
299,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на LEGO® на възраст над 9 години се наслаждават на забавно пътуване до града със строителния комплект LEGO® Creator „3 в 1“ Главната улица (31141). Разполага с 4 различни сгради: 3-етажен ъглов хотел, музикален магазин, магазин за плочи с група на покрива и кафене. Всяка сграда се свързва, за да образува улична сцена, или може да се отдели, за да се играе отделно с нея.

Сградите вдъхновяват безкрайна творческа игра
Малките строители могат да създадат 3 различни градски модела с комплекта за игра LEGO Creator „3 в 1“. Те могат да построят главната улица с 4 сгради, да я преустроят в 4-етажна жилищна сграда в стил арт деко с парк или пазарна улица с арка, фотостудио и цветарски магазин. Във всеки комплект има и 6 минифигури за ролева игра. Съберете 3 комплекта. 3-те отделни модела могат да бъдат обединени, за да направите една изключително голяма градска сцена.

Цифрово забавление за строители с LEGO
Приложението LEGO® Builder направлява детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. То може да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 1459 бр.

Характеристики
Серия LEGO Creator
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.