БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Animal Crossing Bunnie сред природата 77047

Марка
LEGO
SKU
179692
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момичета и момчета построяват забавния къмпинг от Animal Crossing™ с творческата играчка „Bunnie сред природата“ (77047) за деца над 6 години. С комплекта за игра те ще се забавляват много, като помагат зайчето да вдигне своята палатка за конструиране, преди да тръгнат да изследват района. Комплектът е страхотен подарък за креативни деца, които обичат поредицата видеоигри Animal Crossing. Те използват многото аксесоари, за да персонализират комплекта. Могат да разиграват истории на открито с помощта на мрежа срещу насекоми, лопата и брадва – всички те са разпознаваеми инструменти от видеоигрите. Забавните функции включват механизъм, който позволява на Bunnie да прескача реката с помощта на прът за скокове. Има и палатка, която се отваря, което улеснява прибирането на Bunnie за през нощта. Децата могат допълнително да изразят своята креативност, като сглобят отново фундаментите и ги украсят с многото аксесоари. С комплектите за игра LEGO® Animal Crossing забавната креативност от поредицата видеоигри е на разположение на деца, които обичат да изразяват своите артистични таланти.

Характеристики
Серия LEGO Animal Crossing
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.