БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Игра Коралов риф

SKU
106341
Ном. №
54546
57,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Съдържание: 12 двустранни части под формата на пъзел за игрово поле, 55 карти, 4 „острова с лагуни“, 17 фигурки на морски животни, 5 жетона „сандъчета със съкровище“.
Цел на играта: Изследвай кораловите рифове и събери пръв 5 фигурки на морски животни или 2 „сандъка със съкровища“.
Подготовка за играта:
• Отделете от картонената основа частите на игралното поле, жетоните със сандъчето и островите с лагуна. Изберете от коя страна на игралното поле ще играете.
• Обърнете всички части и ги съединете в произволна последователност - всеки път, когато сглобявате дъската за игра, можете да създадете уникален и различен морски свят.
• Раздайте на всеки играч „остров с лагуна“, а онези, които остават, отделете настрана – те няма да ви трябват.
• Разбъркайте картите и ги разделете на две колоди. Поставете колодите с картинките надолу, фигурките на животните и жетоните „сандък със съкровища“ близо до игровото поле.
Как се играе: Започва най-младият участник. Обръща най-горните карти от двете колоди, така че всички да виждат, какво е нарисувано на тях. Всички участници се опитват да намерят и двете картинки върху игровото поле.
Първият играч, който ги намери, трябва едновременно да постави пръстите си върху двете изображения. Когато играч е намерил картинките на игровото поле и ги е маркирал с пръст, той печели фигурка на морско животно, която поставя върху собствената си лагуна. В случай, че няколко играча едновременно маркират изображенията, то никой не получава фигурка.
Проверете картите за сандъче със съкровище в долния ъгъл. Ако има такъв символ и на двете карти, то победителят в рунда получава също и жетона със съкровището. Отворените карти се поставят настрана и вече не се използват в тази игра. Започва следващ рунд, като съответният играч обръща нови две карти.
Победител в играта: Първият, който е събрал 5 животни или „два сандъка със съкровище“ е победител.
Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.