БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Peek-a-Roo Интерактивна панда Roo с бебе

Марка
Spinmaster
SKU
144260
Ном. №
6060420
99,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Влез в ROO вселената с Peek-A-Roo! Отчасти панда, отчасти кенгуру, този мек очарователен плюшен домашен любимец има магическа интерактивна торбичка, която крие бебе изненада! Натисни лапата на мама Ру, за да започне разкриването на бебето! Виж как се разтваря торбичката ѝ и открий едно от трите възможни бебета изненада! Мама Ру реагира на твоето докосване със сладки звуци и движения, и можеш да видиш, почувстваш и да чуеш как бебе Ру се движи в торбичката! Погали мама Ру по главата, погъделичкай лапата ѝ и я разклати, за да насърчиш бебе Ру да излезе от торбичката. Начинът, по който играеш с мама Ру, влияе върху настроението на бебето и на начина, по който то се разкрива. Открий всичките 10 бебешки настроения - сънливо, подскачащо, игриво и други, всяко със съответните звукови ефекти! След като извадиш бебе Ру от торбичката, забавлението тепърва започва! Мама Ру може да усети, когато бебето й е близо до бузката ѝ, на главата или в торбичката. Премести бебето Ру, за да видиш как реагира мама Ру!

Peek-A-Roo е с над 150 звука, 10 игри, песни и много забавления! Играй Peek-A-Roo версия на криеница или игра на "Хвани ме": бебето изскача от торбичката и трябва да го хванеш, преди да се скрие отново! Мама Ру и бебе Ру също обичат да пеят заедно. Мама Ру пее ритъма и можеш да променяш хармонията, като преместиш бебе Ру до главата, бузата или торбичката на мама Ру! Можеш дори да играеш игра на подскачане с тях. Бебе Ру издава подскачащ звук определен брой пъти. Ти трябва да разклатиш мама Ру същия брой пъти, за да спечелиш! След изпълнен със забавление ден с много игри, мама Ру ще гушне бебе Ру. Сложи бебе Ру в лявата лапа на мама Ру и тя ще започне да пее приспивна песен и нежно да го люлее. Когато торбичката се отвори, сложи бебето вътре, до следващата игра.

Комплектът включва:

  • интерактивна панда Peek-A-Roo,
  • бебе изненада,
  • инструкция за игра

Прочети повече за него ТУК!

Играчката работи с 4 бр. АА батерии. Включените в комплекта са само с демонстрационна цел. 

ВНИМАНИЕ! Бебето  Ру не може да се избира. То е изненада, която се разкрива, когато се играе с мама Roo.

Подходяща за деца над 5 години.

 

 

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация