БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Бъди бърз – Играй умно!

Готов ли си за ПОП предизвикателство? Сега е твоят шанс да тестваш освен собствените си познания, а също и тези на твоите приятели и семейство!

Играта съдържа над 400 аудио въпроса и в нея могат да участват между двама и петима играчи. Преди да започнеш, трябва да избереш един от двата режима на игра. Първият е режим „игра с приятели“ за играчи на възраст над 15 години. Вторият режим е „игра със семейството“ и при него играчите трябва да са навършили 8-годишна възраст. Можеш да започнеш играта и без да четеш инструкциите, тъй като Играта ще се погрижи да ти обясни правилата, да следи резултата и дори да оцени твоето представяне след края на надпреварата. Но в инструкциите за употреба ще намериш полезни съвети, които Играта няма да ти каже. За да започнеш, избери си цветен бутон, с който ще си най-бърз и го натисни. След като всички направят своя сложен избор, избери усмихнатото лице в средата!

И сегааааа! Приготви се, съсредоточи се, защото „Познай“ започвааааа!!!

Не забравяй, че твоята цел е да разпознаеш възможно най-много звуци правилно и бързо. Първият играч, който събере 20 точки, печели играта. И като стана въпрос за точки, време е да ти кажем как се определят те. Всеки верен отговор ти носи по 1 точка, но ако ръката ти е била по-пъргава, а не си готов с отговора или отговорът ти е грешен, всички останали играчи получават по 1 точка, така че внимавай.

Играта може да те предизвика и със специално условие за кръга – да удвои или дори да утрои точките, които можеш да спечелиш!

Ако се питаш коя е категорията, която предстои, не се притеснявай – „Познай“ ще ти подскаже.  Играта включва повече от 30 различни категории – кино, музика, известни личности, градове и др.

Играта приключва, когато конзолата обяви резултатите във възходящ ред, като победителят ще бъде обявен накрая. Ако ти и друг играч имате най-висок резултат с равен брой точки, трябва да се приготвиш за двубой с допълнителен въпрос. Първият от вас, който даде верен отговор, е властелинът на „Познай“.

И един съвет: играта обича да прави нещата по-интересни, затова се концентрирай и остани нащрек! Очакват те часове на забавна, запомняща се и завладяваща игра, която можеш да видиш тук.

Назад към всички статии