БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ZANZOON Играта ПОЗНАЙ!

Марка
Zanzoon
SKU
111869
Ном. №
3118102/1117102
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Готов ли си да провериш познанията си за поп културата? Ако е така, играта Познай! е точно за теб! Тя предизвиква с повече от 400 аудиовъпроса от различни теми, като песни, телевизионни предавания, филми, дори животни и други интересни звуци! За да започнеш, превключи бутона за включване в долната част на устройството на някой от следните режими: за игра с играчи на възраст над 8 години или за игра с играчи на възраст над 15 години. Ако забравиш да изключиш играта, тя автоматично ще премине в режим на изчакване. Ако искаш да усилиш звука, можеш да включиш колонка към нея (не е включена в комплекта). Можеш да играеш, без дори да прочетеш инструкциите - играта сама ще се погрижи за всичко! Ще обясни правилата, ще следи резултата и ще оценява как се справят играчите! Всеки играч трябва да си избере цветен бутон и да го натисне. След като всички играчи са направили избора си, натисни бутона с усмихнатото лице в средата. Целта е да разпознаеш колкото се може повече звуци възможно най-бързо. Първият играч, който събере 20 точки, печели играта. След това играта започва отначало. Всеки верен отговор носи по 1 точка, но внимавай! Ако отговорът ти е грешен, ВСИЧКИ останали играчи получават по 1 точка! Играта ще подскаже категорията, от която ще чуеш звук (певец, филм, известна личност), след това ще възпроизведе звук за познаване. Трябва да познаеш звука възможно най-бързо. За да дадеш отговор, трябва да натиснеш бутона си преди сигнала "гонг". След този сигнал играта ще каже правилния отговор. Ако никой играч не натисне цветен бутон за отговор, играта преминава към следващ въпрос с нова тема и нов звук и никой не печели точка. Играта приключва, когато конзолата обяви резултатите на всички играчи във възходящ ред. Така победителят ще бъде обявен накрая.

Предназначена за 2-ма до 5-ма играчи или отбори.
Време за игра: 15 минути.
Батерии: 3 х 1.5V (AAA) R03 (Включените в комплекта са с демонстрационна цел).
Подходяща за деца над 8 години

Виж още за играта тук!

Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.