БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Състезателна кола McLaren Formula 1 - 42141

Марка
LEGO
SKU
149809
399,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Премахнете всички разсейващи фактори. Съсредоточете се като шампион. Време е да създадете изключително детайлен модел LEGO® Technic Състезателна кола McLaren Formula 1™ 42141. Когато пресечете финала, ще почувствате огромна гордост – с впечатляващ модел за показване, с който да се похвалите за вашата отдаденост. Тясно сътрудничество между LEGO Group и McLaren Racing За 2022 г. дизайнерите на LEGO Technic работиха в тясно сътрудничество с дизайнерите от McLaren Racing. И двете групи експерти разработиха своя модел по едно и също време, което направи това много специално сътрудничество. Точно като истинската кола, тази версия на LEGO Technic разполага с 6-цилиндров двигател с подвижни бутала, кормилно управление, окачване и диференциал. Задоволете страстта си Състезателните пилоти наричат това „​​зоната“. Състояние на повишена концентрация, която е необходима, за да се представите най-добре. Сега е време да влезете в „зоната“, докато влагате същото съсредоточаване, за да пресъздадете любимите си превозни средства с комплекти LEGO Technic, предназначени за възрастни и фенове на колекционерски коли.

Подходящ за фенове над 18 години. 

Брой части: 1432

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.