БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica 42161

Марка
LEGO
SKU
172300
Ном. №
138,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст над 9 години могат да се насладят на удовлетворяващ строителен проект, докато сглобяват всички детайли на реалистичния модел Lamborghini Huracán Tecnica (42161). Неговите автентични детайли са проектирани така, че да развълнуват феновете на супер спортните коли, и включват V10 двигател, отварящи се врати и кормилно управление. Комплектът е страхотен подарък за рожден ден или всякакъв повод за дете, което мечтае да притежава Lamborghini.

Страхотно въведение в техниката
Моделите за конструиране от LEGO® Technic се отличават с реалистично движение и механизми, които въвеждат строителите на LEGO във вселената на техниката по достъпен и реалистичен начин. Пригответе се за лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него децата могат да мащабират и завъртат 3D моделите, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 806 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.