БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Роботът титан на Джей 71785

Марка
LEGO
SKU
163063
167,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст над 9 години ще се насладят на безкрайна игра и завладяващ нинджа екшън с комплекта LEGO® NINJAGO® Роботът титан на Джей (71785). Подвижният робот има кабина на гърдите си за Джей, голямо драконово острие, 2 меча катана и 2 оръдия, монтирани на раменете му. 5 минифигури за епични битки Този страхотен комплект за игра за деца включва 5 минифигури: воините нинджа Джей и Ния, всеки от които е въоръжен с меч, робот Пиксал и зелени воини от кости – крал на костите, рицар от кости и ловец от кости, които имат собствени оръжия от оръжейния пакет за зелени воини от кости, плюс бързострелящ двоен арбалет, зареден с 4 стрели и монтиран на фургон. Има и робот Пиксал. Приложение LEGO Builder Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 794 бр.

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.