БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Нинджа роботите на Лойд и Арин 71794

Марка
LEGO
SKU
170742
179,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата на възраст над 9 години могат да разиграват вълнуващи тренировъчни и бойни сцени от телевизионния сериал NINJAGO® Dragons Rising с „Нинджа роботите на Лойд и Арин (71794)“. Невижданият досега строителен комплект включва подвижни роботи на нинджа учителя Лойд и неговия ученик Арин, които могат да бъдат обединени, за да се създаде 1 по-голям и тежко въоръжен робот за безкрайни възможности за игра. 5 минифигури за епични битки Комплектът за игра с робот се предлага с 5 минифигури. Нинджа учителят Лойд е въоръжен с 2 катани, докато ученикът му нинджа Арин има 2 катани и кука. Те могат да се бият със злодейското трио на Раптън, който е въоръжен с меч на империята, имперски командир на стражата, който се предоставя с жезъл, и имперски генерал с меч на империята. Комплектът осигурява на децата всичко, от което се нуждаят, за да разиграват безброй изпълнени с екшън сблъсъци. Приложение LEGO® Builder Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.
Брой части:764

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.