БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Disney 100 години анимационни легенди от Disney 43221

Марка
LEGO
SKU
170721
120,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запленете феновете и деца на възраст над 6 години и вдъхновете креативността за декорация на тема Disney с комплекта LEGO® ǀ Disney 100 години анимационни легенди от Disney (43221). Комплектът включва 12 плочки 8 x 8, рамка за картина и закачалка, както и много плочки за построяване на до 12 легенди наведнъж, плюс ексклузивна минифигура на Мики Маус на Disney и инструкции за построяване с допълнително вдъхновение. Докато строят, децата също могат да се насладят на лесно и интуитивно приключение с приложението LEGO Builder. Те могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си. Изложете на показ легенди Комплектът за стенна декорация на тема Disney помага за насърчаване на креативността и изобретателността на децата, докато създават и показват любими герои под формата на картина. Освен това е чудесен за групова игра и може да се добави към подобни комплекти LEGO ǀ Disney (продават се отделно), за да се разшири експонатът. Първокласният комплект е изпълнен с възможности и е забавен подарък, за който всички ще говорят.

Подходящ за деца над 6 години.
Брой части:1022 

Характеристики
Серия LEGO Disney
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.