БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO ARCHITECTURE Статуята на свободата 21042

Марка
LEGO
SKU
106095
Ном. №
239,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Конструирайте модел на един от най-известните национални паметници от тухлички LEGO® с комплекта LEGO Architecture 21042 Статуята на свободата.
Статуята на свободата се намира в пристанището на Ню Йорк и посреща мореплавателите от цял свят, като се извисява на повече от 90 метра над остров Либерти.
Истинска икона на свобода, статуята е подарък за народа на Съединените щати от народа на Франция и е официално открита пред огромно множество на 28 октомври 1886 г.
Този подробен модел улавя хармоничната смесица от архитектура и скулптура на структурата и има изключително детайлен пиедестал с детайли от щитове и тухлички и балкони с колони.
Изящната фигура на статуята носи елегантна роба, счупени окови, корона със 7 лъча, знакова плоча и вдигната ръка, която държи златна факла.
Този елегантен модел на LEGO Architecture се предлага в автентичните цветове от зелено и бежово и има декоративна табелка.
Части: 1685
Подходящ за деца над 16 години
Характеристики
Серия LEGO Architecture
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.