БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

HARRY POTTER Нужната стая 2 в 1 с фигури на Хърмаяни и Рон

Марка
Wizarding World
SKU
152003
Ном. №
6063901
39,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Безброй приключения те очакват в завладяващия магьоснически свят и комплектът „Нужната стая“!

Тя се появява само когато има нужда от нея! Този комплект за игра се трансформира от тренировъчна зала за Армията на Дъмбълдор в стаята със скритите и ненужни неща! С него младите вещици, магьосници и мъгъли могат да пресъздадават любимите си сцени от Хари Потър отново и отново!

От едната страна на модела се вижда вълшебната входна врата, а от другата е стаята за тренировки на Армията на Дъмбълдор от „Хари Потър и Орденът на Феникса“. В нея се намира манекенът за тренировки и камината, пред която учениците на Хари тренират своята магия Патронус!

Фигурките на Хърмаяни и Рон са в пози за призоваване на своите пазители – Видра и Джак Ръсел Териер!

За да трансформираш нужната стая, просто обърни панела на камината, за да разкриеш Стаята на скритите и ненужни неща от „Хари Потър и Даровете на Смъртта“

Свържи комплекта за игра Нужната стая с останалите комплекти и замъка Хогуортс и разигравай отново приключенията в Кабинета по отвари, Кабинета по заклинания и Градината на магическите създания (всеки се продава отделно).

Комплектът включва:

  • Разгъващ се модел 2-в-1 с основа
  • 7см фигура на Хърмаяни Грейнджър
  • 7см фигура на Рон Уизли,
  • 2 фигури на Патронус
  • Манекен за тренировки

Подходящ за деца над 5 г.

 

 

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.