БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

HARRY POTTER Замък ХОГУОРТС с фигурка Хармаяни

Марка
Wizarding World
SKU
144580
Ном. №
6061842
99,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пресъздай любимите си сцени от Хари Потър и изиграй собствените си вълшебни приключения с този чудесен замък Хогуортс Wizarding World Magical Minis! Висок цели 55см, замъкът с много магически функции включва ексклузивна фигура Хармаяни Грейнджър и 12 тематични аксесоара, с които можеш да преживееш отново любимите истории от филмите за Хари Потър. Когато Хармаяни посети момичешката тоалетна на мястото за активиране, ще се появи призръка на стенещата Мъртъл , а голямата зала  е с омайващи светлини и звуци идеалното място да започнеш своята история. Хармаяни може да запали камината или светлините на тавана на голямата зала, когато застане на мястото за активиране! Таванът ще  светне във всеки от четирите цвята на Хогуортс домовете и ще чуеш мелодията на всеки дом. Минифигурата е много детайлна и има различни точки на артикулация. Този комплект е съвместим  другите комплектите за игра от серията Magical Minis (продават се отделно). 

Комплектът включва:

  • игрален комплект - замък;
  • момичешка тоалетна на стенещата Мъртъл; 
  • фигура Хармаяни с размер около 7см;
  • 12 аксесоара;
  • инструкции за игра.
  • Допълнителните стаи се продават отделно и не са влючени в комплекта.

Батерии: 3 бр. тип AAA (Не са включени в комплекта).

 

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.