БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ZOOBLES Трасформиращо се топче Z-Girlz с къща

Марка
Zoobles
SKU
143629
Ном. №
6061365
29,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Приготви се за магически трансформации със Zoobles! Запознай се със Zoobles Z-Girlz, сладките и щури приятелки на Zoobles животинките! Комплектът включва  модна фигура Zoobles Z-Girlz, персонализирана Happitat сцена с тематичен фон и колекционерско ръководство, за да следиш своята колекция.

Всички Zoobles Z-Girlz се отличават с вълнуваща трансформация в 2 стъпки. Те първоначално са цветна топка, която се отваря в супер сладка фигурка, когато ги подхвърлиш върху техния Happitat! За да активираш страхотната трансформация, просто пусни или премести топката върху металната точка на Happitat и твоята Z-Girl ще оживее магически! Толкова е забавно! След това погали и натисни главата на фигурата си, за да се превърне отново в модно Z-Girl! Толкова е забавно!

Натисни надолу, за да върнеш фигурката си обратно във формата на топка. След това можеш да я търкаляш, пускаш и трансформираш отново и отново! Малките кукли на Zoobles Z-Girlz са с с ярки шарки и цветове, изпипани детайли и всяка от тях има свой уникален стил.

Комплектът включва:

  • Zoobles Z-Girlz топче;
  • Happitat сцена;
  • колекционерско ръководство;
  • инструкция за игра.

Подходящо за деца над 5 години.

Асортимент. Доставка според наличностите. 

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.