БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ZOOBLES Трасформиращи се 2 топчета животинчета

Марка
Zoobles
SKU
143630
Ном. №
6061774
37,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Приготви се за магически трансформации със Zoobles! Комплектът включва две очарователни животинчета Zoobles, противоположни едно на друго, персонализирани Happitat сцени с тематичен фон за всяко животинче и колекционерско ръководство. Комбинациите включват огън и лед, сладко и страховито, и други. Всяко топче Zoobles първоначално е цветна топка, която се отваря в супер сладко животинче, когато го подхвърлиш върху неговия Happitat! За да активираш страхотната трансформация, просто пусни или премести топката върху металната точка на Happitat. Тя магически оживява, разкривайки Zoobles животинче! Толкова е забавно! Натисни надолу, за да върнеш животинчето си обратно във формата на топка. След това можеш да го търкаляш, пускаш и трансформираш отново и отново!

Всяко Zoobles животинче е с ярки шарки и цветове, изпипани  детайли и уникален стил. Фонът на всяка Happitat съвпада със стила на животинчето и има различен подвижен 3D елемент, който да добавиш към играта. Завърти, за да светнеш в светлината на прожекторите, да преместиш сешоара, да включиш фурната и др. 

Комплектът включва:

  • 2 Zoobles топчета;
  • 2 Happitat сцени;
  • колекционерско ръководство;
  • инструкция за игра.

Подходящи за деца над 5 години.

Асортимент. Доставка според наличностите. 

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.