БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ZOOBLES Магическо имение с топче Z-Girlz

Марка
Zoobles
SKU
143632
Ном. №
6061366
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Приготви се за магически трансформации със Zoobles! Открий най-добрия дом за Zoobles с Магическото имение, пълно с магически трансформации. Три различни стаи, пързалка за търкаляне, зони за показване и активни точки, включена ексклузивна Zoobles Z-Girl - в Магическото имение има толкова много места за игра! Подреди, свържи и комбинирай стаите на Магическото имение в избрана от теб конфигурация. Мебелите се обръщат, създавайки изцяло нови зони за игра. Горещата вана се превръща в легло, а холът - в бляскава стая за преобразяване! Толкова е забавно! Постави Z-Girl  на дансинга и завърти колелото на пода, за да я накараш да танцува! Можеш дори да промениш фоновете на Магическото имение. Толкова е лесно да пренаредиш стаите и да сътвориш над 25 уникални комбинации. Трансформирай и играй отново и отново! 

Комплектът включва:

  • ексклузивно Zoobles Z-Girlz топче;
  • 3 трансформиращи се стаи;
  • 2 двустранни фона;
  • аксесоар;
  • пързалка;
  • инструкция за игра.

Подходящо за деца над 5 години.

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.