БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ZOOBLES Чанта с трасформиращи се 2 топчета животинчета и топче Z-Girlz

Марка
Zoobles
SKU
143631
Ном. №
6061529
49,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Приготви се за магически трансформации със Zoobles! Запознай се със Zoobles Z-Girlz, сладките щури приятелки на Zoobles животинките! 

Комплектът включва модна фигура Zoobles Z-Girlz, две Zoobles топчета животинки, персонализирана сцена с тематичен фон и колекционерско ръководство.  Всички Zoobles Z-Girlz предлагат вълнуваща трансформация в 2 стъпки. В началото са цветна топка и се отварят в сладка фигурка, когато ги подхвърлиш върху техния Happitat! За да активираш страхотната трансформация, пусни или премести топката върху металната точка на Happitat. Твоето  Z-Girl ще оживее магически, разкривайки Zoobles момиченце! След това погали и натисни главата на фигурката, за да се превърне отново в модно Z-Girl! Толкова е забавно! Можеш да го търкаляш, пускаш и трансформираш отново и отново! Малките кукли на Zoobles Z-Girlz са с ярки шарки и цветове, изпипани детайли и уникален стил.

Комплектът включва:

  • Zoobles Z-Girlz топче;
  • 2 Zoobles топчета;
  • сцена;
  • колекционерско ръководство;
  • инструкция за игра.

Подходящи за деца над 5 години.

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.