БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ZANZOON Игра HARRY POTTER Магьосническа викторина

Марка
Wizarding World
SKU
148674
Ном. №
1120111
49,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Бъди бърз! Отговаряй вярно! Победи! Следвай инструкциите, които самата игра ти подава, бъди готов за щури изненади! Можеш да започнеш играта, без дори да четеш инструкцията, тя сама ще обясни правилата, ще отброява точките, ще дава полезни съвети и ще подава резултатите. Избери цветния бутон с герба на Хогуортс дома, с който искаш да играеш, и го натисни. Когато всички са готови, натисни златния бутон в средата. Играта ще казва много странни и луди твърдения от света на Хари Потър. Познай дали са верни или неверни. За да отговориш, първо натисни своя цветен бутон. След това натисни златния бутон в средата за ВЯРНО или сребърния за НЕВЯРНО. Бъди нащрек! Имаш само няколко секунди за отговор! Ако си отговорил вярно, получаваш 10 точки, но ако отговориш грешно или въобще не отговориш, губиш 20 точки. Победител е играчът с най-много точки!  Можеш да избереш и нивото на трудност на играта, в зависимост от възрастта и уменията на играчите. 

Комплектът включва:
• електронно устройство,
• инструкция за игра.

Научи повече за играта ТУК! 

Предназначена за 2-ма до 4-ма играчи.
Работи с 3 бр. батерии АА / R6, включени в комплекта с демонстрационна цел.
Подходяща за деца над 8 години.

Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.

Може да харесате също