БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

VIP PETS Модно кученце за прически с 9 изненади Glitter Twist S2

Марка
VIP Pets
SKU
147112
Ном. №
712379
49,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запознай се с Нила, Алексия, Лейди Джиджи, Джулиет, Гуен и Тейлър! Те са VIP PETS - най-модерните кученца с най-дългите коси и множество аксесоари! Това, което ги свързва, е страстта им към прическите! Тези страхотни кученца са със супер дълга коса за стилизиране и 9 аксесоара изненада. Те обичат да са с различни прически за всеки повод и се нуждаят от твоята помощ, за да придобият перфектен външен вид. Новите GLITTER TWIST VIP PETS са с бляскави коси и брокатени изненади! Забавлението с тях започва още с разопаковането им. След като отстраниш външната обвивка на шишето, развий долната част, за да намериш скритите аксесоари за коса! След това използвай това отделение, за да съхраняваш всичките им принадлежности! Завърти горната част на капачката на шишето и налей топла вода. След около 20 секунди ще видиш как кърпата за коса на домашния ти любимец се разтваря, за да разкрие уникалната му коса! И това не е всичко! Използвай топла вода, за да избършеш лицето на своето VIP Pets кученце и да разкриеш уникалния символ! Изхвърли пластмасовата кърпа за коса. Вече е време да създадеш безброй прически с включените аксесоари! Кученцето си има и стол! Вземи включената вендуза и я щракни в долната част на VIP столчето, за да го превърнеш в истински фризьорски стол, за да стои на място по време на миенето и стилизирането на косата. 

Събери всичките 12 кученца от колекцията! Към шестте ти любими VIP героини се присъединяват три приятелки, всяка с 2 различни стила. Коя ще ти се падне?

Комплектът включва: 

  • кученце за прически VIP PETS;
  • 6 аксесоара за коса;
  • столче с вендуза;
  • колекционерско ръководство.

Кученцата са в непрозрачна опаковка, която не предполага възможност за избор. Какво ще ти се падне е изненада! 

 Подходящо за деца над 3 години.

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация