БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

VIP PETS Модно кученце изненада

Марка
VIP Pets
SKU
130049
Ном. №
711716
49,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запознай се с Нила, Алексия, Лейди Джиджи, Джулиет, Гуен и Тейлър!

Те са VIP PETS - най-модерните кученца с най-дългите коси и множество аксесоари!

Това, което свързва всички тях, е страстта им към прическите! Тези страхотни кученца идват с 9 аксесоара-изненада и супер дълга коса на стилизиране! Те обичат да носят косите си в различен стил в зависимост от повода, но се нуждаят от твоята помощ, за да придобият перфектен външен вид. 

Забавлението с тях започва още с разопаковането им.

След като премахнеш външната обвивка на бутилката, развий долната ѝ част, за да намериш скритите аксесоари за коса! След това използвай това отделение, за да съхраняваш всичките им принадлежности!

Завърти горната част на капачката на бутилката и наливай топла вода за около 20 секунди! Ще видиш как кърпата за коса на домашния ти любимец се разтваря, за да разкрие уникалната му коса!

И това не е всичко - използвай топла вода, за да избършеш лицето на своето VIP Pets кученце и да разкриеш уникалния ѝ символ!

Изхвърли пластмасовата кърпа за коса! Вече е време да създадеш безброй прически с помощта на включените аксесоари!

Кученцето си има и стол! Вземи включената вендуза и я щракни в долната част на VIP столчето, за да го превърнеш в истински фризьорски стол и да стои на място по време на миенето и стилизирането на косата. 

СЪБЕРИ ВСИЧКИ 12  разновидности на кученцата! Всяка от 6-те VIP героини се предлага в 2 различни вида. Коя ще ти се падне?

Кученцата са в непрозрачна опаковка, която не предлага възможност за избор. Какво ще ти се падне е изненада! 


Играчката е подходяща за деца над 3 години.

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Може да харесате също