БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Thames & Kosmos - Магнитна наука 665050

Марка
Goki
SKU
098731
89,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Разгледайте невидимата и невероятна сила на магнитите с 33 опитни експеримента и игри.
Този комплект за научни експерименти съдържа много магнити с различни форми и размери и разнообразие от други компоненти, с които можете да изследвате този класически научен предмет.
Експериментирайте, за да определите кои материали са магнитни и кои не са. Научете за магнитните полюси и магнитните полета.
Открийте как се държи Земята като един гигантски магнит и как използваме компаси, за да се възползваме от това явление, за да определим кой е пътят на север.
Провеждайте серия от експерименти, за да научите от първа ръка как магнитите се държат и взаимодействат при различни условия.
Направете невидими магнитни полета видими с помощта на железни стружки в затворена прозрачна кутия.
Изградете електромагнит, за да научите как електричеството се отнася до магнетизма. И накрая,забавлявайте се с това, което сте научили, като играете игри с магнити.
Цветното упътване с 48 страници ръководи вашите експерименти с илюстрирани и инструкции стъпка по стъпка.
Комплектът съдържа кръгли магнити, стойка за кръгли магнити, блокиращ магнит, топки магнити, пластмасови чипове, магнити с формата на подкова, правоъгълни магнити, компас, кутия с желязо на прах, желязна пръчка, жичка и полистиронов диск и илюстpовани инстpукции на бългаpски и немски език.
Комплектът съдържа: 33 експеримента.
Размери на играчката: 33,27 х 6,60 х 22,61 см
Размер на опаковката: 33,3 х 22,6 х 6,6 см
Подходящ за деца над 8 години.
Асортимент. Доставка според наличностите.
Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.