БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

SM Игра Джунгла с кинетичен пясък Sink N' Sand

Марка
Spinmaster
SKU
156352
Ном. №
6065695
29,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Ще успееш ли да се спасиш от плаващите пясъци?

По време на приключение в дивата джунгла, Синк'н Сали, Сънк'н Дънкан, Слип'н Сам и Фол'н Фран се натъкват на място, различно от всяко друго, което някога са виждали. Преди дори да успеят да кажат на глас „плаващи пясъци“, те са хванати в капан от бързо потъващия пясък! Докато все повече и повече плаващи пясъци падат на дъното, някои изследователи ще потънат заедно с тях и така ще бъдат елиминирани. Някой късметлия ще намери Рубина на Изкуплението сред пясъка, който да използва за още един шанс за оцеляване! Остани последният изправен, когато плаващите пясъци паднат, за да спечелиш тази забавна игра.

Започни с хвърляне на зара и издърпване на пръчка. Тогава всичко, което трябва да направиш, е да не попаднеш в плаващите пясъци!

Тази настолна игра включва лесен за сканиране QR код за подробни инструкции. 

Играта Sink N’ Sand е уникална с това, че включва емблематичния и мега популярен кинетичен пясък (Kinetic Sand) и е чудесно допълнение към колекцията на всяко дете от сензорни фиджет играчки.

Кинетичният пясък изтича през пръстите като истински плажен пясък и ги оставя напълно сухи. При натиск се залепва и запазва формата си. Кинетичният пясък никога не изсъхва и не е токсичен.

Комплектът включва: 

  • Игрално поле джунгла;
  • 20 пръчки;
  • тава за моделиране;
  • 4 фигури;
  • торбичка кинетичен пясък;
  • рубин на изкуплението;
  • зар;
  • инструкция за игра.

Предназначена за 2-ма до 4-ма играчи.

Подходящо за деца над 4 години.

Характеристики
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.