БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PERPLEXUS Игра Епик

SKU
154754
71,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Perplexus Епик

В този невероятен 3D лабиринт само най-умелите ще стигнат до финала!
Perplexus е едновременно пъзел и иновативна пристрастяваща игра на умения! Триизмерен лабиринт в прозрачна сфера, която въртиш във всички посоки, за да премине топчето през игралното поле. И най-малката грешка е фатална! Топчето сменя посоката си и трябва да адаптираш движенията си, за да преминеш през все по-трудни пасажи - цели 125 особено трудни препятствия!

Премини през гондолата, спиралата, изстрелваща рампа или стълбите на Ешер! Perplexus Epic е версия за напреднали, която изисква високо ниво на концентрация и умения. Пътят е номериран и маркиран, за да ти помогне да се ориентираш. Можеш да рестартираш от няколко точки, за да не се налага да започваш отначало, ако топчето падне.

Perplexus учи на търпение и концентрация, насърчава развитието на двигателни умения и координация око-ръка. Увлекателна игра както за деца, така и за възрастни!
Диаметър на топката: 20 см
Подходящ за деца над 10 години.

Характеристики
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация