БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

SCHLEICH Фигурка КОТЕШКИ ЛЕМУР

Марка
Schleich
SKU
111926
Ном. №
14827-02968
13,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Детските усмивки нямат цена, затова и екипът на Шлайх (SCHLEICH) е посветил своята работа изцяло на създаването на качествени играчки, които провокират въображението и имат образователен характер.
Всеки един артикул от гамата е разработен с особено внимание и грижа, специално за детските ръце и е по своему уникален, защото е изцяло изрисуван на ръка по специална технология.
Фигурките на Шлайх са известни с това, че изглеждат "като живи".
За това се грижат опитни дизайнери, които капка по капка извайват образци на животни, хора и приказни създания от специален восък, за да постигнат съвършената форма.
Поради тази причина, те са високо ценени не само от децата и техните родители, но и от множество малки и големи колекционери по света.
Преди да излязат от фабриката и да преминат в детските ръце, всички продукти биват подложени на строг контрол за качество и сигурност.
Играчките на Шлайх са очарователен подарък за малки и пораснали деца. Зарадвайте вашия малчуган или сам се превърнете в такъв, връщайки времето назад.
Материал: Композитен пластмасов полимер.
Котешкият лемур, още пръстеноопашат лемур, ката (Lemur catta), е вид примат от групата на полумаймуните и единствен представител на своя род лемур.
Притежава дълга опашка, с редуващи се черни и бели пръстени. Подобно на всички останали лемури се среща на остров Мадагаскар.
Пръстеноопашатия лемур е всеядно животно, активно основно през деня. Котешкият лемур може да бъде забелязан по дърветата, но една трета от времето си прекарва на земята.
Котешките лемури са социални животни, формиращи групи от около 30 индивида.
Пръстеноопашатия лемур е един от най-гласовитите примати, като звуците които издава са сравнително разнообразни и силни.
Комуникацията е свързана с предпазването на групата от неприятели, както и маркиране на социалните нива на организация.
Размери: 2.40 x 6.50 x 7.60 см
Подходяща за деца над 3 години.
Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация