БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

SCHLEICH Фигурка ХИПОПОТАМ СТОЯЩ

Марка
Schleich
SKU
100178
Ном. №
14814-02082
21,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Детските усмивки нямат цена, затова и екипът на Шлайх (SCHLEICH) е посветил своята работа изцяло на създаването на качествени играчки, които провокират въображението и имат образователен характер.
Всеки един артикул от гамата е разработен с особено внимание и грижа, специално за детските ръце и е по своему уникален, защото е изцяло изрисуван на ръка по специална технология.
Фигурките на Шлайх са известни с това, че изглеждат "като живи".
За това се грижат опитни дизайнери, които капка по капка извайват образци на животни, хора и приказни създания от специален восък, за да постигнат съвършената форма.
Поради тази причина, те са високо ценени не само от децата и техните родители, но и от множество малки и големи колекционери по света.
Преди да излязат от фабриката и да преминат в детските ръце, всички продукти биват подложени на строг контрол за качество и сигурност.
Играчките на Шлайх са очарователен подарък за малки и пораснали деца. Зарадвайте вашия малчуган или сам се превърнете в такъв, връщайки времето назад.
Материал: Композитен пластмасов полимер
Въпреки че хипопотамите не могат да плуват особено добре, те прекарват почти цял ден във водата.
Те не могат да се носят по водата, защото са прекалено тежки. Ако искат да прекосят река, потъват до речното дъно и вървят по него до другия бряг.
Хипопотамите могат да задържат дъха си за 30 минути под вода.
Размери: 2.5 х 5 х 6 см.
Подходяща за деца над 3 години.
Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.