БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Safety 1ST Комплект с хигиенни принадлежности за бебе 6 части ST -32110137

Марка
Safety1st
SKU
085481
22,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Характеристики:
ВНИМАНИЕ: Тези продукти не са играчки. Пазете далеч от достъпа на деца, когато не ги използвате. Никога не оставяйте деца без надзор. Запазете инструкцията за употреба за бъдещи справки.
Употреба:
1&2 Четка и гребен с меки дръжки: улесняват създаването на режим за поддърждане косата и скалпа на бебето. Меките дръжки правят захвата на родителя удобен и здрав. Меките найлонови влакна са са нежни към чувствителния скалп и позволяват разплитане на косата без грубо дърпане. Гребенът с фини зъби е специално разработен за фините детски коси. За почистване: измийте със сапунена вода. Изплакнете с чиста вода и оставете дръжката да изсъхне.
3. Четка за зъби с мека дръжка: Важно е да се започне правилен режим на орална хигиена от ранна възраст. Меките найлонови влакна са нежни към малките зъбки и чувствителни венци. Меката дръжка осигурява удобен и здрав захват за детето. Употреба: Съблюдавайте миенето с движения нагоре-надолу. Изплаквайте добре след всяка употреба. Забележка: Четките за зъби трябва да се подменят на всеки 2-3 месеца. ВНИМАНИЕ: Никога не оставяйте детето без надзор, докато мие зъбите си и не позволявайте да поглъща паста за зъби.
4. Ножичка: Предназначена специално за малките нокти, със заоблени краища за лесно и безопасно рязане. Мека дръжка за удобен и здрав захват. За почистване: изплакнете с чиста топла вода и подсушете с мека, суха кърпа. Дезинфекцирайте преди и след всяка употреба. ВНИМАНИЕ: не режете твърде близо до чувствителната бебешка кожа!
5. Нокторезачка: Създадена за удобна и лесна употреба от възрастен на малките бебешки нокти, със заоблени върхове. За да почистите: забършете с влажна кърпа и подсушете след всяка употреба. Дезинфекцирайте преди и след всякя употреба. Забележка: най-добре е да режете ноктите след баня, когато са меки, или вечер, когато бебето спи. ВНИМАНИЕ: не режете твърде близо до чувствителната бебешка кожа!
6. Пили за нокти (x4): Важно е бебешките нокти да се скъсяват и заглаждат, за да не се драска бебето. Пилите имат нежна повърхност и идеален размер за малките бебешки нокти.
7. Несесер за съхранение: Несесер с цип, идеален за пътуване. За да почистите: забършете с влажна кърпа.
* Продуктът е за лична употреба и от хигиенна гледна точка не подлежи на заманя.
Характеристики
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация