БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PURSE PETS Luxey Charms 2 Миничантички талисмани

Марка
Spinmaster
SKU
169929
Ном. №
6066718
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Създай уникална визия с ключодържателите талисмани Luxey Charms Purse Pets със супер сладки детайли в стил kawaii, модерни елементи и изразителни 3D очи. Те са скрити в кутии изненада, така че нямаш търпение да видиш кой ключодържател Luxey Charms ще откриеш! Колекцията включва сладки животни - еднорози, риби, слончета, зайчета и други - всяко с уникални детайли: вградени блестящи елементи, перлени цветове, блестящи перки, релефно шарено покритие и много други. Перлата в колекцията е изключително рядкото "златно" коте, което е в комплект с единствената по рода си гривна Purse Pets само за теб.

Всеки моден ключодържател Luxey Charms се предлага с метална верижка с щипка, така че да можеш да го използваш, както пожелаеш. Покажи стил и добави модерни аксесоари към визията си с ключодържателите Luxey Charms Purse Pets.

Комплектът включва:

  • 2 Purse Pets миничантички талисмани ключодържатели;
  • колекционерско ръководство.

Талисманите са в непрозрачна опаковка и какво ще ти се падне е изненада.

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.