БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PURSE PETS Harry Potter Интерактивна чанта Хедуиг

Марка
Spinmaster
SKU
169924
Ном. №
6066127
64,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Допълни визията си с Wizarding World Harry Potter Hedwig Purse Pet. Тази очарователна модерна интерактивна чанта със снежна сова и със стилни елементи е вдъхновена от емблематичната сова на Хари Потър. Hedwig реагира на докосване, наистина мига с очи и има вградени над 30 магически звука и реакции. Изработена е от плюшена материя, има крилата на Хедуиг с меки точки и изразителните златисти очи на совата. Чантата е с регулируема метална каишка и златист талисман Magical Minis Harry Potter.

Детайлите на Hedwig и 106-сантиметровата каишка правят тази чанта перфектен подарък за всички фенки на Wizarding World от всички възрасти. 

Като в истинско вълшебно приключение Hedwig Purse Pet мига с очи и издава звуци, докато взаимодейства с теб. Погали челото й за щастливо гукане и хриптене. Отключи още забавни начини за игра, като натиснеш символа на Хари Потър. Hedwig пуска песен, когато я превключиш от магически режим в режим на полет. Хвани челото й, за да чуеш още звуци, чуй я как пляска с криле.

Комплектът включва:

  • Purse Pets чанта Hedwig;
  • миниталисман за закачане;
  • инструкция за употреба.

Батерии: 3 x 1.5V AAA (Включените в комплекта са с демонстрационна цел).

 

 

Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.