БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PIXO BITZ Кубчета за моделиране Студио

Марка
Spinmaster
SKU
162021
Ном. №
6064541
69,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изживей ново измерение на творчеството с Pixobitz Studio!

Това DIY студио има всичко необходимо, за да направиш свои собствени 3D и 2D пикселни арт творения, които се слепват с вода.

Студиото Pixobitz разполага с 500 Bitz (мъниста кубчета, които се слепват с вода) в 10 цвята, 14 аксесоара, над 100 декорации с водно прехвърляне, четири лесни за използване инструмента, две подложки и три шаблонни карти.

Следвайки шаблоните в комплекта, можеш да направиш 12 невероятни фигури, включително готини аватари, очарователни животни, рамки за снимки, бумбокс, скейтборд и други, или проектирай свои собствени уникални творения.

Създаването с Pixobitz е толкова лесно - само ги нареди, напръскай с вода и украси!

За лесно организиране и съхранение, Pixobitz Studio се затваря в кутия за пренасяне и всичко се побира вътре – вземете го със себе си дори в движение!

Подходящо за деца над 6 години.

Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.

Може да харесате също