БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PEARHEAD Рамка за 3D отпечатък

Марка
Pearhead
SKU
162153
Ном. №
87096
68,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Характеристики:
• 3D рамка за бебешки отпечатъци;
• Включва бяла рамка, розова и синя реверсивна подложка, глина, валяк, лента, инструкции, пръчка и бяла смес за леене;
• Направете отпечатък на бебето с глинен материал, запълнете изсушения отпечатък с материал за отливане, залепете окончателния отпечатък към рамката;
• Задната част на рамката включва закачалка за лесен монтаж на стена или може да се подтави на бюро или рафт;

Начин на употреба: Поставете алуминиево фолио (не е включено в комплекта) върху равна повърхност, омесете отпечатъчния материал за 2-3 минути, разточете го до гладка и плоска повърхност, намокрете кожата на бебето и натиснете върху отпечатъчния материал. Оставете отпечатъка да изсъхне за 24-72 часа, смесете праха за леене със 150 грама вода със стайна температура до кремообразна текстура, внимателно напълнете отпечатъка със смес за отливане и почукайте формата няколко пъти, за да се уверите, че сместа няма бучки или въздушни мехурчета. Оставете сместа да изсъхне за 10 часа, внимателно отстранете отливката от отпечатъчния материал, използвайте лента, за да залепите отливките върху постелката и внимателно прикрепете подложката към рамката, когато приключите.
Подходящо за деца над 0+ месеца.

Характеристики
Възраст Над 0 м.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.