БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PAW PATROL THE MOVIE Кула кутия за съхранение Micro City Tower с 3 фигури

Марка
Paw Patrol
SKU
144173
Ном. №
6063426
64,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Играй и покажи колекцията си фигурки ПЕС Патрул Micro Movers с кулата City Tower! Тя изглежда точно като тази от големия екран, с мащаб, който е съвместим с  фигурите Micro Movers PAW Patrol. Градската кула включва 3 ексклузивни фигури Micro Movers - на Чейс, Маршъл и Делорес! Всяка фигура е с автентични детайли и перлено покритие, което ги прави идеално допълнение към твоята колекция. Тези фигури PAW Patrol с малки размери имат колелце в долната част, което улеснява преобръщането на героите по време на приключенита. Издърпай спасителната рампа в предната част на кулата, след това пусни фигурите си и се надпреварвайте! Когато приключиш с играта, City Tower може да показва и съхранява до 11 фигури. 

Комплектът включва:

  • 1 миникула;
  • 3 минифигури;
  • лист със стикери.

Подходяща за деца над 3 години.

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.