Отстъпката от  25%  при покупка на стойност над 10 лева в един касов бон се начислява на ниво кошница.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PAW PATROL THE MOVIE Чейс с кола/мотор 2 в 1

Марка
Paw Patrol
SKU
144163
Ном. №
6060771
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Героите от любимото детско филмче "Пес Патрул: Филмът" са вече тук! С този страхотен комплект можеш да пресъздадеш знакови сценки от филмчето или да създадеш своя собствена история с включените минифигурка на Чейс и неговия специален автомобил с мотор 2 в 1. Обедини сили с Чейс за светкавична спасителна операция! Автентичните детайли от филма и механичният звуков ефект от мотоциклета те пращат директно във филмовото действие. Слагаш Чейс зад волана и си готов за мисия! Ако трябва да се измъкнеш през тесен проход, повдигни каросерията на автомобила, за да разкриеш мотоциклета! Сглоби отново каросерията на превозното средство, за да се превърне пак в автомобил.

Комплектът включва:
• 1 кола / мотор 2 в 1;
• 1 фигурка Чейс.

Подходящ за деца над 3 години.

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.