БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PAW PATROL Градска наблюдателна кула Ultimate City Tower

Марка
Paw Patrol
SKU
142094
Ном. №
6060353
249,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Този комплект с височина 90см включва най-високата кула PAW Patrol досега и пренася централата на кученцата от Adventure City директно в дома ти. Включва невероятни функции за игра, като трансформираща се светеща спасителна рампа, команден център, асансьор за превозни средства, асансьор за малки кучета, светлини и звуци и много други! С колата на Чейс, раничката за снаряди и всичките шест фигури PAW Patrol можеш да пресъздадеш любимите си сцени от филма. Издърпай асансьора на превозното средство до върха на кулата и се приготви за спасителна мисия. Издърпай дръжката докрай, за да трансформираш Ultimate City Tower. Предният панел се отваря и спасителната рампа се разширява. Постави автомобила отгоре и стартирай! Лентите на рампата светват, докато превозното средство се преобръща, точно както във филма!

Комплектът включва:

  •  кула Ultimate City Tower;
  • 1 превозно средство за кученце; 
  • 6 фигури на кученца;
  • 1 раничка за кученце;
  • 3 снаряда;
  • 3 листа със стикери.

Височина на кулата: 91см
Батерии: 5 х AAA (Включените в комплекта са с демонстрационна цел).
Подходяща за деца над 3 години.

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.