БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ORBEEZ # Challenge kit - Студио с 2000 цветни топчета

Марка
Spinmaster
SKU
162789
Ном. №
6061131
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Orbeez са единствените и неповторими, оригиналните меки топчета на водна основа! Трябва ти само малко въображение, защото няма ограничения за това, което можеш да направиш с Orbeez! 
Станцията #Orbeez Challenge вкючва 2000 Orbeez топчета в 5 невероятни цвята! 

Използвай 6-те инструмента, за да търкаляш, хвърляш, изстрелваш, мачкаш, мелиш и оформяш Orbeez – има толкова много начини за игра. Използвай комплекта за игра с тях и за съхранение, без бъркотия!

Гладките, меки и цветни топчета Orbeez осигуряват успокояващо усещанe при докосване както за деца, така за и възрастни, подобно на антистрес топките и фиджет играчките.

БЕЗОПАСНО ЗА ДЕЦА: Orbeez са тествани да отговарят на международните разпоредби за безопасност на играчките и са тествани за безопасност при игра! Въпреки това, НЕ слагайте в устата си и не поглъщайте Orbeez!
Подходящи за деца над 5 години!  

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.