БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА LEGO ФЕСТИВАЛ!

През целия месец август ХИПОЛЕНД и Бургас Плаза Мол са домакини на първия в България LEGO Фестивал. През целия месец ви очакват много игри и атракции, които ще  развихрят въображението на всички малки и големи  LEGO фенове.

Гигантски LEGO творения ще има навсякъде из мола, а възможност да построите свои ще имате ежедневно! Още много награди и приятни изненади очакват всички гости на търговския център, а ХИПОЛЕНД се е погрижил и пазаруването ви да е още по-изгодно! По време на целия фестивал ще имате възможност да закупите с 15% ОТСТЪПКА  ВСИЧКИ КОНСТРУКТОРИ LEGO!*

Ето и всичко интересно по време на фестивала:

Всеки делничен ден до 30.08.2015

10.30- 19.30-  LEGO зона за игра пред ХИПОЛЕНД. Мястото, където можете да построите всичко с любимите тухлички LEGO.

Всяка събота и неделя до 30.08.2015

10.30- 19.30 – Конкурс „ Лов на Крокодили“. Много награди и изненади за победителите, успели да извадят най-много крокодили от басейните с LEGO пред Хиполенд.

По време на целият фестивал

От 04.08. до 30.08.2015 можете да вземете участие в голямата томбола с награда конструктор LEGO CHIMA. Попитайте на информация в Бургас Плаза Мол, вземете листовката за участие, попълнете я и я пуснете в късметлийската кутия в зоната за игра пред ХИПОЛЕНД. Участието в томболата не е обвързано с покупка.

ХИПОЛЕНД,  LEGO и Бургас Плаза Мол ви очакват!

*Отстъпката от 15% важи при покупка в Хиполенд в Бургас Плаза Мол.

*Отстъпката не важи за играчки с марката Лего, включени в текущи акции, промоции или намаления.

*Отстъпката не се комбинира с картите за отстъпки Хипо + и Хипо ВИП, както и с други карти за отстъпки, валидни в Хиполенд.

*Отстъпката не важи при покупка с ваучер за подарък.

Назад към всички статии