БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ЗА ДЕСЕТИ ПЪТ ХИПОЛЕНД СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА



В началото на м. декември стартира четиринадесето издание на „Българската Коледа“ под егидата на Президента на Република България. Тази година целта е да се съберат средства за осъществяване на прецизна диагностика и оптимално лечение на децата с тежки хронични заболявания. Хиполенд подкрепи каузата с 5 000 лв.

Хроничните заболявания са разнородна група от нарушения в развитието на детския организъм, обикновено вродени или проявяващи се на по-късен. Най-честите от тях са детска церебрална парализа, бронхиална астма, диабет, както и различни поведенчески нарушения. Крайният резултат е изоставане в развитието, нарушени социални умения, изолиране на детето в дома или в болнично заведение далеч от връстниците му. Ранното им диагностициране и правилното им лечение са ключови за максимално добър резултат и социална адаптация впоследствие.

Със своя дарителски жест Хиполенд иска да подкрепи страдащите деца за провеждане на съвременно медикаментозно, хирургично и рехабилитационно лечение. Мисията на компанията е да сбъдва детските желания и вярваме, че здравето е основата това да се случи. 

Назад към всички статии