БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Висша мода за кученца?

Dress Your Puppy  е колекция от 12 меки кученца, които може да се преобличат  

Какво е по-интересно от обикновено кученцe играчка? Кученце в костюм на друго животинче, който може да се обчече и на друго кученце от същата колекция. Можете да съберете 12 домашни любимци[1] и да ги преобличате до насита в над 100 различни комбинации. Така ще направите единствена по рода си колекция кученца в облекла на други животни. За още и още игра.  

12 кученца, 8 породи, 12 костюма

В Dress Your Puppy има 12 кученца от 8 породи и 12 костюма на други животни, на които би завидял всеки haute couture дизайнер. Има куче мопс с костюм на калинка и на бяла овца. Френски булдог, облечен в панда дрешка и в дрешка на розово прасенце. Дакелът е пременен като гъсеница и като зайче. Питбулът пристига в костюм на акула (и двете животни са със силно развита челюст), а далматинецът – на еднорог. Коргито (любимата порода на британската кралица) в Dress Your Puppy е облечено с костюмче на пчеличката Мая и на слонче. Лабрадорът е страховито лъвче, а бигълът е в одеждите на тревопасна коала.

Кученцата и костюмите са изработени от много мек и приятен на пипане материал. Дрешките лесно се събличат и обличат. Те покриват гърдите, корема и главата на кученцето, така че лапичките му да останат свободни – за тичане, скачане, търкаляне, плуване. Досущ като в реалността.   

От кучешката колибка до модния подиум

В английския език има отделна дума за влиятелните личности с домашни любимци: petfluencers (pet + influencer). Те  рекламират продукти и дават съвети. Пазарът на облекло за кучета и котки на заможни собственици става все по-голям, а сумите, които се отделят за това, все по-впечатляващи. Има търговски центрове само за домашни любимци, които предлагат всичко – от кашмирени пуловери и шапки, през каишки с полускъпоценни камъни, до фракове и официални рокли. Скандинавска компания за дома направи фотосесия с кучета в “костюми“, изработени от торбите за пазаруване на марката (и си спечели неодобрение). А италиански дизайнер, който 25 години е работил за Армани, шашна световната модна индустрия с haute couture за кучета.

Кое кученце от  Dress Your Puppy  е любимо на детето ви

Всяко едно кученце от колекцията е идеално за антистрес – толкова е приятно за пипане, мачкане, подхвърляне, преобличане, какво ли не. Същевременно е страшно приятно за окото и забавно за игра. 

На по-малките Dress Your Puppy ще помогне да развиват фини двигателни и игрови умения, а на по-големите – усещането за различен дизайн. Както малките, така и по-големите щe научат нови неща за най-предпочитаните домашни любимци. Знаете ли, да кажем, коя порода каква дрешка трябва да носи и кога (не само кучета с къс косъм имат нужда от палтенце в студа). Може да научат новости и за животните, в чиито костюми са облечени кученцата (чували ли сте например, че пандата има шест пръста, а коалата никога не пие вода?).  

И така, с кое кученце от Dress Your Puppy  детето ви ще се заиграе най-много? Кой костюм ще си хареса? С какво ще го преоблече за разходка в снега, за парти на топло, за игра с приятели? Вие сте на ход.



[1] Във всяка опаковка на Dress Your Puppy има по 1 кученца и 1 костюмче. Опаковката е прозрачна и можете да видите кое точно от 12-те кученца от колекцията купувате.

Назад към всички статии