БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вие спечелихте - седмица 4!

Скъпи наши нови абонати!

 

Седмицата ще започне с прекрасен повод за усмивка за десет от абониралите се за специалния ХИПО МЕЙЛ бюлетин, които ще получат подарък от нас. Днес, 13.7.2015г. томболата определи следните печеливши, които ще изберат награда по избор от: Забавна игра MISS KIPIK, HYDRO FORCE Водно оръжие SHARKFIRE или Мини таблет MINNIE MOUSE:

 

  1. Radostina Kostadinova
  2. Димитър Клашнов
  3. Калоян Маринов
  4. Lidia Rangelova
  5. Йолка Йорданова
  6. Станислава Славова
  7. Христина Митова
  8. деси вълкова
  9. Виктория Михайлова
  10. Преслава Йорданова

 

Честито на късметлиите!

Томболата бе изтеглена посредством:

 

С всеки спечелил от томболата, ще се свържем лично по телефон и имейл за уточняване на предпочитания подарък от 3-те предложени и за начина на получаването му.

 

Ако спечелилия не отговори на обаждането или имейла ни до 7 работни дни от публикуването на имената, губи право да получи наградата си.

 

Спечеленият подарък се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия, в срок от 7 работни дни от датата на имейла за потвърждение на избор на подарък и на магазин за получаването му,  срещу представяне на принтиран или сниман с телефон имейл за потвърждение, изпратен от[email protected].

 

Ако сте спечелили подарък, но във Вашия град няма ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочения в абонаментната форма адрес, в рамките на 7 работни дни от датата  на имейла за потвърждение на избор на подарък,  по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД.

 

Назад към всички статии