БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Вашето Луми

Прелестно животинче, което свети в цветовете на дъгата, и има 5 игри

Те са миловидни и пухкави. Светят ярко в нюансите на дъгата и разпознават цветовете, до които ги докосвате. Говорят с нежен глас и реагират по сто различни начина в пет режима на игра. Смесват ритъм и мелодия, на които да танцувате. Може да ви победят на концентрация и памет. Селфитата с тях са у-ни-кал-ни... Запознайте се с интерактивните животинчета Lumies, които освен всичко друго, са и желан моден аксесоар.

Играта на играчките Lumies

На латински език lumen, luminis означава 1. светлина, блясък; 2. украшение. Lumies е колекция от три интерактивни животинчета. Те са горе-долу колкото педя и светят в различни цветове. Имат пъстроцветна опашка, огромни очи и лунички, рог на главата, малки триъгълни уши, нос, който е копче за превключване от един режим в друг, и сензорен бутон, чрез който имитират докоснатия цвят.   

С тях може да играете на пет игри. В първата, „Да намерим цветовете“, Луми светва в нюанса на това, до което я докоснете. Във втората, „Да смесим малко ритми“, прави музика: колкото повече цветове докоснете, толкова повече ритъм и саунд ефекти добавя към основната мелодия. Рунд три е нещо като Memory: Луми присветва в няколко цвята, а вие трябва да запомните последователността. Колкото по-често присветва, толкова по-трудна става концентрацията (Второто жълто след розовото ли беше или след зеленото?). В четвъртата игра Луми засиява в лилаво, да кажем, и ви засича време, докато намерите този цвят. В петата трябва да откриете 25 тайни кода. Опитвате комбинация от цветове например синьо-червено-синьо-червено-синьо и чувате изненадващ шум.

Хубаво е предварително да си пригответе възможно най-много цветни повърхности, до които да доближите играчката: книгата, която четете, дюс одеялцето, възглавницата от феята на зъбките, капачката на шампоана, тениската, суичъра...А за да видите колко ярка е Луми, изчакайте да стане тъмно, дръпнете завесите, загасете лампите и...дори да не е точно като пеещите фонтани в Барселона, е страхотно парти!      

Пет в едно

Lumies са пет-в-едно: интерактивна играчка с пет режима, която взаимодейства с вас: говори, издава забавни звуци, примигва в различен цвят. Тя тренира концентрацията и мисълта (И е по-силен противник от компютърния шах). За нея можете да се грижите почти като за домашен любимец, в комплекта има гребенче за разресване на коса. Луми е и диджей - миксира 1000 мелодии и прави цветен саунд. С ключодържателя й можете да я закрепите към училищната раница, спортния сак, колана на дънките или късите панталонки. За да е навсякъде с вас.

Според анотацията тази игра е за деца на 3+ години. На практика Lumies е за всички, които имат усет за цвят, харесват музика, танци, мода и...да, да играят игри (не само на Memory и „Открий скрития код“).

***

Едва ли има дете, което да не обича да прави прически – на кака, мама, близки, далечни...Като малки имахме любима семейна приятелка с дълга коса, която най-много даваше да я решим. Строявахме се зад входната врата с гребен, четка, лак за коса и я чакахме с трепет. После я „стилизирахме“ дълго, а тя ни даваше шоколад. Така че, ако не искате да ви правят прическа, точно когато току-що се връщате от пистолаки (гръцката дума за „сешоар“), вземете едно Луми. То не само ще даде да му правите куп цветни фризури, но ще изиграе с вас 5 различни игри, ще тренира паметта ви и ще пусне ритъм, на който дори най-заклетият противник на танца ще си тактува с крак.

Назад към всички статии